Kashmir
Kashmir

Kashmir

Jyske Bank Boxen

torsdag 28. maj 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Priser
Kat. 1 sidde: Kr. 625,-
Kat. 2/stå og sidde: Kr. 575,-
Kat. 3 sidde: Kr. 515,-
Kørestol med ledsager: Kr. 575,-

Alle priser er inkl. gebyr og der er et limit på 8 billetter pr. kunde.
Ingen reservationer direkte salg

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9999


Kashmir giver ekslusiv koncert i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, downthedrain.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Efter fem års fravær spiller det ikoniske band en ekslusiv koncert i Jyske Bank Boxen.

Da Kashmir for fem år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands, et tomrum der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, i fælleskab, formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå har været uvist, så når Kashmir nu vælger at bryde stilheden, bliver det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90´ernes og 00´ernes ungdom.

”Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fælleskab og det vi har opbygget sammen”, fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

”Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser”, siger Kasper Eistrup.

 

  

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer