Kashmir
Kashmir

Kashmir

Jyske Bank Boxen

torsdag 27. maj 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Priser
Kat. 1 sidde: Kr. 625,-
Kat. 2/stå og sidde: Kr. 575,-
Kat. 3 sidde: Kr. 515,-
Kørestol med ledsager: Kr. 575,-

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9999


Kashmir giver ekslusiv koncert i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, downthedrain.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Efter flere års fravær giver det ikoniske band eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen

Da Kashmir for år tilbage gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod det et af Danmarks største og mest markante bands, et tomrum der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, i fælleskab, formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fælleskab og det vi har opbygget sammen”, fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

”Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser”, siger Kasper Eistrup.

Hvis billetspørgsmål kontakt gerne Ticketmaster på tlf. 38 48 16 30 eller via email: servicecenter@ticketmaster.dk