Kashmir
Kashmir

Kashmir

Jyske Bank Boxen

torsdag 26. maj 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Priser
Kat. 1 sidde: Kr. 625,-
Kat. 2 stå og sidde: Kr. 575,-
Kat. 3 sidde: Kr. 515,-
Kørestol med ledsager: Kr. 575,-

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9999

Direkte salg - ingen reservationer

 


Kashmir giver ekslusiv koncert i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, downthedrain.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Da Kashmir for flere år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands, et tomrum der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, i fælleskab, formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå var uvist, så når Kashmir vælger at bryde stilheden med arena-koncerter, bliver det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90´ernes og 00´ernes ungdom.

”Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver en fantastisk oplevelse”, siger Kasper Eistrup.