KMF 336 Afslutningskoncert
KMF 336 Afslutningskoncert

KMF 336 Afslutningskoncert

Farinelli m/Anders Christensen m.fl.

MCH Herning Kongrescenter

søndag 11. november 2018 kl. 15:00

 Køb billet

Pris 225,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Ungdomspris (unge u/25 år)  kr. 100,-  og andre specialpriser - Kontakt venligst MCH Billetsalg

Rabatfordel ved køb af billet til både åbningskoncerten og afslutningskoncerten - kontakt MCH Billetsalg 


FARINELLI 

Stjernesolister, lokale sangere og et stort KMF 336-kor lukker festivalen med opførelsen af den altid populære Farinelli. Pianist Ulrich Stærk med ensemble leverer musikken, og Frans Rasmussen er dirigent.

KMF 336

Navnet KMF 336 er ikke tilfældigt, men spiller bevidst på associationen til et flynummer. Bogstaverne dækker over forkortelsen Klassisk Musik Festival, mens tallet 336 signalerer de 336 timer, festivalen varer – 14 dage x 24 timer. KMF 336 er bevægelsen hjem for de mange talenter, der vender tilbage fra den store verden for at blive hyldet på deres barndoms egn. Men det er også bevægelsen ud i verden, idet KMF 336 sætter fokus på den række af internationale talenter, der udgår fra Herning-Ikast.

 

BAGGRUND FOR KMF 336

Ideen til KMF 336 blev fostret i 2002, efter at lektor Aage Christiansen indså, at Ikast-Herning området igennem de sidste årtier har været rugekasse for en række af landets mest talentfulde sangere og musikere inden for den klassiske musik. I forhold til andre regioner og egne af landet, synes området omkring Herning-Ikast at besidde et særligt potent vækstlag, der i den grad ansporer til en karriere inden for klassisk musik. 

KMF 336 vil profilere Herning-Ikast som et unikt geografisk kulturområde i Jylland. Ved at sætte fokus på områdets eksport af talentfulde musikere og sangere, vil KMF 336 være med til at styrke det lokale selvværd og manifestere kommunernes identitet indadtil som udadtil. Målet er, at gøre Herning og Ikast attraktiv og levende for de borgere, der allerede bor i området og for potentielle tilflyttere – herunder også virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre kulturelle initiativer.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer