Krebs/Falch
Krebs/Falch

Krebs/Falch

Tomandstur 2024 (siddekoncert)

MCH Herning Kongrescenter

fredag 8. marts 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 475,-

Kun enkeltpladser ledige - for venteliste klik her

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Oplev KREBS/FALCH på tomandshånd i Herning

Nu kan du opleve to af dansk musiks største kunstnere i MCH Herning Kongrescenter – på én gang. For Poul Krebs og Michael Falch sætter atter hinanden stævne til en intim, akustisk koncert 8. marts 2024, hvor de to lader deres musikalske slægtskab og den særlige ånd, der altid opstår imellem dem, flyde frit og gavmildt ud over scenekanten.

Koncerten er en del af deres landsdækkende ’TOMANDSTUR’, og den byder på poetiske seancer og masser af varme, humor og længsel i luften, som man kender det fra netop de to. De vil spille en sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag i de sidste 4-5 årtier.

To musikalske mastodonter, der kalder hinanden brødre

Poul Krebs og Michael Falch har igennem årtier været to af Danmarks mest afholdte og respekterede sangskrivere, og deres koncerter tiltrækker altid talrige gamle og nye fans. For deres intense og varme nærvær gør deres optrædener helt unikke.

For otte år siden udgav de to venner i et unik samarbejde albummet ’Tomandshånd’, og det blev formentlig den sidste storsælgende fysiske cd i Danmark.

De populære sangere, som med et glimt i øjet kalder hinanden ’brødre’, blev i medierne døbt ’drømmeduoen’ og drog på en lang turné sammen, først med deres fælles band og derefter som akustisk duo. Efter det fælles eventyr vendte de tilbage til deres respektive solokarrierer, hvor de begge har haft stor succes med nye projekter. Michael Falch har nydt triumfturen med bandet MALURT og har høstet stor anerkendelse for bestseller-erindringsbogen ’Under månen’, og Poul Krebs har udgivet det vellykkede album ’Sange til natten’ og begejstret publikum med den udsolgte og stærkt anmelderroste turné ’25 album/25 byer’.

Nu drager de på turné sammen igen, og de erfarne og elskede kunstnere glæder sig:

"Det hedder sig jo, at der skal gå mindst syv år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min ’lillebror’ og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større. Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi," lyder det fra Poul Krebs.

Og Michael Falch tilføjer:

"Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får i hans selskab. Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret".

Tag dine venner med til en stærk og hyggelig aften, og oplev det unikke samspil mellem to helt særlige personligheder og musikere.