Lars Lilholt med band
Lars Lilholt med band

Lars Lilholt med band

Storyteller - Kapitel 3

MCH Herning Kongrescenter

fredag 23. november 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,-

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Prøv Teater Kælderens buffet kr. 245,- 

Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk
samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 

 


Lars Lilholt - Storyteller koncert Kapitel 3 

Fredag 23. november 2018 lægger Lars Lilholt, sammen med sine fire faste bandmedlemmer Gert Vincent, Tom Bilde, Kristian Fogh og Eddi Jarl, vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sin populære Storyteller-koncert. En opsætning, der byder på sange i akustiske, intime og afdæmpede versioner kombineret med forunderlige fortællinger, der alle har tilknytning til Lars Lilholts efterhånden lange liv.

Publikum kan komme helt tæt på den alsidige musiker, der gennem sin lange karriere har haft betydning for både unge og ældre med sine mange tidløse hits. Koncerten vil både byde på kendte klassikere fra hele Lars Lilholts bagkatalog, men også nye sange fra albummet ’Drømmefanger’, der udkom i maj 2018.

En dansk musiklegende

I årevis har Lars Lilholt kunnet samle alle generationer med sin evne til at bruge det danske sprog i såvel folkemusikken som rock og den klassiske musik. Lars Lilholt har i sin lange karriere solgt flere end to millioner albums. Foruden at være på toppen af den danske musikscene, har han i 2015 også medvirket i TV2’s seer-succes ’Toppen af Poppen’, hvor han sammen med Sebastian hørte til den garvede del af årets stjerner.

- Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskriver, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling. Fem stjerner.

Sådan lyder anmeldelsen fra Gaffa fra Lars Lilholts sidste Storyteller-turné i foråret 2017. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer