Lars Lilholt
Lars Lilholt

Lars Lilholt

Storyteller 2022

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 27. oktober 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 345/395

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
lækre tapas kr. 185,- eller husets burger kr. 155,- eller
Nem Pause, kr. 75,-.

Tilkøb menu på dette link.
Tilkøb Nem Pause på dette link.


Det bliver intimt, hyggeligt og nærværende, når Lars Lilholt gæster MCH Herning Kongrescenter

’Storyteller’-konceptet, som har navn efter det prisvindende livealbum fra 2006 af samme navn, er utroligt populært blandt hans mange fans over hele landet. Med sig har Lars Lilholt fire stærke musikere, og sammen skaber det fem mand store setup en intim koncertform, hvor hyggelige historier og udpluk af Lilholts store sangkatalog går op i en højere enhed.

Folkekær spillemand
69-årige Lars Lilholt besidder mange talenter. Han er sanger, violinist, guitarist, komponist og tekstforfatter, og igennem tiden har han udgivet 35 albums og solgt over to millioner af slagsen. I sin efterhånden lange karriere har han samlet alle generationer landet over med sin folkrock-musik, hvor han talentfuldt og finurligt bruger det danske sprog i sit tekstunivers, som er tilsat enkle melodier, der har rødder i både den akustiske folkemusik, rockmusikken og den klassiske musik.

Han har i årtier turneret land og rige rundt og begejstret publikum, der synger med på numre som ’Kald det kærlighed’, ’Onkel Christian’ og ’Den hvide dværg’. Lars Lilholt har ud over den folkelige popularitet også nydt stor anerkendelse for sin karriere. Han har gennem tiden modtaget fem Danish Music Awards, i 2020 modtog han Dansk musikerforbunds hæderspris og året efter Musikkritikernes pris Steppeulven – en pionerpris for mange års virke. I 2015 deltog han i TV 2’s populære program ’Toppen af Poppen’ og mindede danskerne om den unikke musik og det store talent.

Med sig på scenen har han:

Eddi Jarl, trommer og kor

Gert Vincent, guitar og kor

Kristian Fogh, keyboards og kor

Mads Kjøller Henningsen, fløjte, drejelire og kor