Lauseniana
Lauseniana

Lauseniana

Nytårskoncerten 2025

MCH Herning Kongrescenter

søndag 12. januar 2025 kl. 15:00

 Køb billet

Fra kr. 300,-

Pensionist kr. 250,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens nytårstapas kr. 225,- og Nytårspose kr. 95,- eller Nem Pause kr. 110,-

Køb Nytårspose, Nem Pause og spisning nedenfor


Fejr året med nytårskoncerten Lauseniana i MCH Herning Kongrescenter

Traditionsrig nytårsfejring og masser af livsbekræftende musik er på programmet, når promenadeorkestret Lauseniana, også kendt som ’Slyngelorkesteret’, indtager MCH Herning Kongrescenter 12. januar 2025. Det er 46. gang, at Lauseniana besøger Herning til et fejende flot festfyrværkeri af en klassisk koncert og en kær tradition med festlig musik og opløftende stemning.

I år kan du glæde dig til at opleve sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen, der er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og senere ved Kungliga Musikhögskola i Stockholm sammen med det imponerende promenadeorkester.

Gennem årene har Charlotte Hjørringgaard Larsen medvirket som solist i en lang række produktioner på operascener, i egenproduktioner og har ved flere lejligheder været solist med Aalborg Symfoniorkester. I starten af karrieren gav Aalborg Operafestival grobund for produktioner, hvor hun bl.a. sang Gilda i ”Rigoletto”. Denne rolle vendte hun tilbage til senere på Egnsteatret Undergrunden, hvor hun også har sunget flere roller, der kulminerede med kåringen som Årets Kunstner i 2017. Fra 2019-2022 boede Charlotte i Wien, hvor hun nød godt af operahovedstadens miljø og var fast sanger i vokalensemblet i byens domkirke Stefansdom. Af andre kendte roller skal også nævnes Suor Genovieffa i ”Suor Angelica” af Puccini, samt de folkekære roller som Maria i ”Sound of Music” og Eliza Doolittle i ”My Fair Lady”.

Med andre ord kan du se frem til at opleve dette års talentfulde gæstesolist i sammenspil med det dygtige promenadeorkester, som står klar til at give et brag af en nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter.

Musikglæde og underholdning i fokus

Promenadeorkestret Lauseniana, som af de fleste nok er bedre kendt under navnet ’Slyngelorkestret’, er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende. Lausenianas repertoire er vidtspændende – fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltoner – men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles.