Leonard Cohen
Leonard Cohen

Leonard Cohen

Hyldestkoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 11. januar 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 320,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 

 


Leonard Cohen hyldes i MCH Herning Kongrescenter

Få musikere har haft lige så stor indflydelse som legendariske Leonard Cohen. Nu samles nogle af Danmarks bedste musikere til en unik hyldestkoncert for sangeren 11. januar 2020 i MCH Herning Kongrescenter.

Den verdenskendte canadisk digter, forfatter, sangskriver og sanger Leonard Cohen døde i november 2016. Men verden synger stadig hans sange, heriblandt klassikerne ”Hallelujah”, ”Dance Me to the End of Love” og ”I'm Your Man”. Nu vil et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog, samles og hylde den poetiske sanger i MCH Herning Kongrescenter d. 11. januar 2020.

Solisterne Steen Jørgensen (Sort Sol), Claus Hempler, Mike Andersen, Bjørn Fjæstad (Baal), Signe Svendsen og Sara Indrio vil fortolke nogle af Cohens smukkeste sange.

Samme gruppe sangere med band samledes i februar 2017 for at hylde den nyligt afdøde og legendariske sanger. Det blev en smuk aften, og efter utallige opfordringer har holdet nu besluttet at tage en mini-tour rundt i landet for at hylde den store mester en sidste gang.

Bandet: 
Palle Hjorth - Keyboards 
Lars Skjærbæk – Guitar, kor 
Mads Andersen – Trommer 
Troels Skjærbæk – Bas, kor

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer