London Symphonic Rock Orchestra
London Symphonic Rock Orchestra

London Symphonic Rock Orchestra

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 3. oktober 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 425/475,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Storslået symfonisk rock fra London kommer til Herning

Elsker du rock? Og synes du, det er spændende at lege med formerne og genrerne? Få en unik og medrivende musikalsk oplevelse, når London Symphonic Rock Orchestra indtager MCH Herning Kongrescenter med versioner af kæmpe rock-klassikere, som du aldrig har hørt dem før – og i opsætninger, som du aldrig har set magen til.

De banebrydende pionerer i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkestrets kraftfulde lyd med innovativ teknologi og rockens hæsblæsende karakter i en imponerede og enestående koncertoplevelse. Du kan forvente helt nye og anderledes versioner af de største hits fra bands som AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Evanescence, Motörhead, Foo Fighters, Rage Against The Machine, System of a Down og mange flere.

Ikoniske rockhits i spektakulære klæder og elektrisk atmosfære

London Symphonic Rock Orchestra består af 12 kreative musikere, der alle er klassisk uddannede, og som gør oprør mod stereotyper og kan lide at nedbryde grænser. De er meget omhyggelige med deres lyd, og de medbringer dynamisk nærvær og energi til scenen, når de skaber en interaktiv fest for deres publikum – såvel visuelt som lydmæssigt.

Orkesteret, som blev dannet i 2018, blev ført sammen af deres kærlighed til rockmusik og deres store musikalske talenter. De har optrådt mere end 200 gange, for flere end 400.000 fans, og de har samarbejdet med artister som Trevor Horn Band og Queen Machine.

De optræder med fuld krigsmaling i en fantasiskov omgivet af levende lys. Atmosfæren er elektrisk, musikerne er imponerende, og den supersoniske væg af lyd, de skaber, tryllebinder publikum fra første sekund.

Tag vennerne med til en imponerende og hæsblæsende oplevelse på en grå efterårsaften.