Madsen, Møller & From
Madsen, Møller & From

Madsen, Møller & From

Akustisk Turné

MCH Herning Kongrescenter

fredag 29. oktober 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen.
Aftenens menu er Teater Kælderens buffet - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

 


Den folkekære kunstner, Johnny Madsen, optræder med sange og anekdoter fra et langt liv på scenen med en intim, akustisk koncert i MCH Herning Kongrescenter.

Danskerne elsker musikken og lyden af hans lune stemme. Da Johnny Madsen gav koncert i Herning i 2018, blev billetterne revet væk. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From vender sangeren og historiefortælleren fra Thyborøn nu tilbage til det midtjyske for at gentage succesen i 2021 i MCH Herning Kongrescenter. Her bliver Johnny Madsens store bagkatalog omdrejningspunktet, og trioen vil servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af den folkekære kunstners sange. 

Johnny Madsen er kendt for at have et særligt øje for Danmarks yderpunkter, og det kommer også til udtryk på scenen, hvor han underholder med sine mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Han deler sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet. Knud Møller og Henrik From akkompagner drillerierne på scenen, hvor der også bliver rig mulighed for at nyde den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, der efterhånden er blevet Johnny Madsens varemærke.  

Den akustiske trio med Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 29. oktober 2021.