Malte Ebert
Malte Ebert

Malte Ebert

Gennemsnitsdansker (Siddekoncert)

MCH Herning Kongrescenter

fredag 8. november 2024 kl. 21:00

 Køb billet

FRA KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 350,- eller Husets Burger med sprøde pommes kr. 175 ,-

Køb spisning nedenfor


Malte Ebert besøger MCH Herning Kongrescenter med unikt show

Tag med til en spændende aften, når multitalentet Malte Ebert gæster Herning med et helt unikt show, når han blander sine evner indenfor skuespil, musik og gode historier. Fredag 8. november 2024 indtager Malte Ebert nemlig teatersalen i MCH Herning Kongrescenter, hvor han sætter os alle sammen under luppen til showet ’Gennemsnitsdansker’.

Lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser

Ifølge Malte Ebert selv venter der publikum et helt nyt show, hvor både humoren, vildskaben og overraskelsesmomenterne bliver skruet godt op. Showet ’Gennemsnitsdansker’, som har premiere til efteråret 2024, tager udgangspunkt i Maltes tanker omkring, hvem vi er som mennesker, og hvem vi stræber efter at være og undren heraf:

Det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i al fald tænkt mig at finde ud af. Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg, der er noget spændende ved! Jeg lærte så meget i processen af at skrive, øve og fremføre mit sidste show, og nu kribler det fingrene for at bruge alt det, som jeg har lært, men i et helt nyt show.

I foråret 2023 optrådte Malte med showet ’Mellem Himmel & Jord’, som var et anderledes musikalsk show med de allerbedste af hans popsange, men som også trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms. Nu er han klar med sit nye show ’Gennemsnitsdansker’, der bliver sjovere, vildere og fyldt med overraskelser.

Gulddreng kickstartede karrieren

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en talentfuld sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og har utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streams fordelt på både Gulddreng og Maltes profil.