Metallica
Metallica

Metallica

Worldwired Tour

Jyske Bank Boxen

+ Support: Kvelertak

tirsdag 27. marts 2018 kl. 19:30

 Køb billet

Kat. 1 siddeplads/ ståplads: Kr. 860,-
Kat. 2/3 siddeplads: Kr. 735,- /480,-

Bemærk - der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads billet

Kørestol med ledsager kr. 860.-

Alle priser er inkl. gebyr

The Hardwired Experience pakke - læs mere her

The Whiplash Experience pakke - læs mere her

The Unforgiven Experience pakke - læs mere her

Spisemuligheder forud for koncerten - se venligst længere nede på siden.
 


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Koncerten er udsolgt men du kan skrive dig på Ticketmasters venteliste her

Metallicas nye album Hardwired… To Self-Destruct udkom 18. november 2016. Den strøg straks op som nummer ét verden over, og solgte på verdensplan mere end 800.000 eksemplarer den første uge alene - og nu kan de opleves i Jyske Bank Boxen.

Bandet, der blev dannet i 1981 af den danske trommeslager Lars Ulrich og vokalist James Hetfield, er blevet en af de mest indflydelsesrige og kommercielt succesfulde rockbands i historien. Med mere end 110 millioner solgte albums på verdensplan, har de spillet for millioner af fans på bogstavelig talt alle syv kontinenter. De har modtaget adskillige multiplatin albums, inklusiv ”Metallica” fra 1991 (almindeligvis kendt som ”The Black Album”), med et salg tæt på 17 millioner eksemplarer i USA alene, hvilket har gjort det til det bedst-sælgende album i SoundScans historie.

Metallica har også modtaget talrige awards og anerkendelser, inklusiv ni Grammy Awards, to American Music Awards, og adskillige MTV Video Music Awards. De blev inkluderet i Rock and Roll Hall of Fame and Museum i 2009, og i december 2013 skrev Metallica historie, da de spillede en sjælden koncert i Antarktis. De blev dermed det første band nogensinde, til at spille på alle syv kontinenter indenfor et år, og fik en plads i Guinness Book of World Records.

Om Kvelertak
Bandet er dannet i den norske by Stavanger, og Kvelertak er et hitliste-toppende og prisbelønnet band, der har modtaget kritikerros verden over. De har udgivet tre albums, hvor deres seneste LP Nattesferd fik “Most Anticipated” anerkendelsen fra Rolling Stone, Stereogum og Consequence of Sound op til udgivelsen i maj 2016, og etablerede sig hurtigt som en af årets mest lovpriste udgivelser. Stereogum roste Nattesferd med ordene “…it’s an exhilarating invitation to a whole other world,” og Rolling Stone hyldede udgivelsen og hævdede “…Kvelertak have become heavy metal's most compelling crossover linchpin and lightning rod.”

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer