Mew
Mew

Mew

Med Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 2. februar 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 395,-

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Aftenens menu er Husets buffet - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

 


Mew og Danmarks Underholdningsorkester giver unik koncert i Herning

Mew og Danmarks Underholdningsorkester mødes i et unikt samarbejde, når det danske succesband og orkestret indtager MCH Herning Kongrescenter 2. februar 2022 og leverer en koncertoplevelse af de ganske sjældne.

Med kæmpehits som ’Water Slides’, ’Satellites’ og ’In a Better Place’ på det imponerende cv, sin helt enestående evne til at bryde med normalen og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke har Mew gennem et kvart århundrede opbygget en status som et af de mest banebrydende bands – og nu gør de det igen!

Når Mew, som består af trommeslager Silas Graae, bassist Johan Wohlert med sanger Jonas Bjerre i front, sammen med Danmarks Underholdningsorkester indtager Herning, har publikum en unik mulighed for at opleve rocktrioens store, symfoniske univers. Sammen vil de nemlig dykke ned i Mews perlerække af symfoniske kompositioner og tage musikken til helt nye højder.

Koncerten i 2022 holdes fem år efter bandets to udsolgte konceptkoncerter med Copenhagen Phil, ligesom den markerer 25-året for Mews debutalbum ’A Triumph For Man’.

Gå ikke glip af denne unikke koncertoplevelse, når Mew og Danmarks Underholdningsorkster lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter i 2022 som en del af deres nye tour.