Michael Falch
Michael Falch

Michael Falch

Poetisk Triotur

MCH Herning Kongrescenter

+ support Gabriel Jacobsen

fredag 24. januar 2025 kl. 19:30

 Køb billet

KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 375,- eller burger med sprøde pommes kr. 185,-

Køb spisning nedenfor


Michael Falch tager på poetisk triotur til Herning

Nærvær, intensitet og nerve. Det er noget af det, der kendetegner Michael Falchs musik og koncerter. Det kan du opleve i MCH Herning Kongrescenter 24. januar 2025, når han med ’Poetisk triotour’ fylder teatersalen med vellyd og livskloge tekster.

Den 68-årige koryfæ på den danske musikscene vil ikke bare køre i samme rille. Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig, og han har i løbet af sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Og han har været god til at forny sig. I de seneste år har han turneret med flere forskellige konstellationer: med sit unge rockband, DÉT BAND, med sin datter Mathilde, med den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, med Poul Krebs og på akustisk solotour.

Og nu er der igen nye koncerter på plakaten. I 2025 drager den prisbelønnede sanger, som desuden er forfatter og skuespiller, ud til landets bedste kulturhuse med en ny trio-konstellation. Med sig har han den norske cellist Live Johansson fra gruppen LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange såvel på scenen som på udgivelser. Tredje mand i trioen er tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Michael Falchs backingband, og som desuden er en del af Love Shop.

Nyd helt nye sange samt velkendte numre om det vigtigste i livet

Michael Falch, som i 1977 dannede rockbandet Malurt og desuden har en imponerende solokarriere og en lang række albummer bag sig, skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at udkomme i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.

Som support på turen tager Michael Falch et nyt navn på den danske scene med, nemlig Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har selv skrevet sange, og publikum kan nyde hans store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

Koncerten får en filmisk, atmosfærefyldt sound, og trioen vil spille Michael Falchs smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand.

Michael Falch er den eneste danske sanger, der har modtaget både en Bodil (bedste mandlige hovedrolle, ’Mord i mørket’, 1986) og Danish Music Award (2014 for albummet ’Sommeren kom ny tilbage’) I 2023 modtog han desuden den prestigefyldte Søren Gyldendal-pris.

Oplev den talentfulde og prisbelønnede sanger trylle med toner og ord, og oplev det fine samspil mellem dygtige musikere. Tag familie og venner med til en unik og nærværende oplevelse med en af dansk musiks helt store legender.