Michael Learns To Rock
Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock

"30 års popmusik"

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 3. november 2018 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 320,-

Billetterne sælges via Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708

 

 

 

 

 


MLTR indtager Herning med 30 års popmusik

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden Michael Learns To Rock (MLTR) mødtes for første gang i øvelokalet i Aarhus, og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var deres fælles kærlighed til musikken.

Den kommende Danmarksturné vil i 2018 bringe Michael Learns To Rock rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album. Du kan opleve Michael Learns To Rock i MCH Herning Kongrescenter 3. november 2018.

En forrygende lang karriere

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, går MLTR i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets niende studiealbum. MLTR forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

- Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter, lyder det fra bandet, som fortsætter:

- Vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer