Michael Learns To Rock
Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock

Played On Pepper Live 2021

MCH Herning Kongrescenter

fredag 28. maj 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk


Michael Learns to Rock leverer sprød poprock i Herning 

Med ørehængere som ‘Someday’ og ‘That’s Why (You Go Away)’ på sætlisten indtager det legendariske poprock-band Michael Learns to Rock MCH Herning Kongrescenter med albummet ‘Played On Pepper’ (POP) som omdrejningspunkt. 

Albummet POP, der også tæller hits som ’Love Will Never Lie’ og ’How Many Hours’ var Michael Learns to Rocks svendeprøve, da bandet for første gang var alene om al indspilning og teknik. Albummet vil således altid stå som en milepæl i dansk og international pophistorie – ikke mindst for bandet selv. Efter næsten et års arbejde i studiet kunne bandet præsentere albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over en million eksemplarer og nåede de danske hitlister i de efterfølgende år. Mange af sangene er blevet ’evergreens’ i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test gennem tre årtier. 

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af, er netop, hvad Michael Learns to Rock ønsker at bringe med sig til siddekoncerten i MCH Herning Kongrescenter, hvor hele POP-albummet vil blive fremført sammen med bandets øvrige hits:

- Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncertturné at præsentere hele POP-albummet som det store album og ”værk”, det altid har været for os. Vi vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums, lyder det fra bandet.   

Der er således lagt op til en forrygende siddekoncert i MCH Herning Kongrescenter med rig mulighed for at rocke med på bandets største hits.

 

 

COVID-19 INFO
Koncert med op til 500 siddende personer.
Læs mere om, hvordan vi skaber trygge rammer til arrangementet med TrygtMCH – klik på logoet herover på siden.