More Jacks
More Jacks

More Jacks

Uden Omsvøb

MCH Herning Kongrescenter

søndag 21. august 2022 kl. 19:30

 Køb billet

Forlæng oplevelsen med:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet, kr. 275,- eller

Nem Pause, kr. 75,-.
Tilkøb menu på dette link.

Tilkøb Nem Pause på dette link.


More Jacks giver medrivende koncert i Herning

Nu kan du opleve More Jacks i en medrivende koncertversion i MCH Herning Kongrescenter. De fire musikalske herrer Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen præsenterer denne aften et bredt udvalg af de bedste sange fra deres succesrige teaterkoncerter.

De fire sætter musikken i centrum og har samlet de bedste sange fra deres omfattende repertoire, som de her leverer i en humørfyldt koncert. Firkløveret akkompagneres af en velspillende trio, og det hele bindes sammen af små anekdoter. På samme måde vil der naturligvis også være alle de sædvanlige drillerier, som uundgåeligt opstår, når de fire festlige fyre træder op på scenen sammen.

Den danske sangkvartet Four Jacks genopstod i 2008 i skikkelse af Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen. Siden har de fire vakt begejstring hos både publikum og anmeldere med deres musikalske og underholdende teaterkoncerter. Og denne aften vender de altså tilbage til MCH Herning Kongrescenter.

Syng med på de største hits

Med denne More Jacks-koncert inviteres du til at synge med på udødelige klassikere som ’Mandalay’, ’O Marie, jeg vil hjem’ og ’Bare man har det godt’. Samtidig kan du nyde harmonierne i de smukke vokalarrangementer og ikke mindst lade dig rive med og underholde af den smittende stemning. Det er nemlig ikke mindst dén, der kendetegner altid hyggelige, humoristiske og bundmusikalske More Jacks.