Neighbours & Friends
Neighbours & Friends

Neighbours & Friends

Stjernestunder 2023

MCH Herning Kongrescenter

søndag 12. november 2023 kl. 15:00

 Køb billet

KR. 575,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære frokost-tallerken til kr. 185,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb Spisning og Nem Pause nedenfor


Neighbours & Friends vender tilbage til Herning med ’Stjernestunder 2023’ 

med udvidet orkester, Guldhornene og The Silky Strings

Stjernestunder 2022 blev bedømt således af glade og begejstrede publikummer:

⭐️Verdensklasse ⭐️Fantastisk flot ⭐️Musikalsk helt i top ⭐️12 med pil opad ⭐️Kæmpe oplevelse

Der er noget for øjne, ører, sjæl og sind, når sommersang-orkestret Neighbours & Friends i selskab med Guldhornene og The Silky Strings vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 12. november 2023. 

Spillemand, sanger og sangskriver Helge Engelbrecht rundede et skarpt hjørne tilbage i december 2022, hvor han både kunne fejre 70-års fødselsdag samt 50-års jubilæum i musikbranchen. Det blev markeret med jubilæumskoncerten ’Stjernestunder 2022’, der høstede stjerner og rosende ord som: ’verdensklasse, ’musikalsk helt i top’ og ’12 med pil opad’. 

Og netop den rosende tilbagemelding samt store begejstring blandt publikum har givet anledning til, at det store 17-mands-ensemble atter drager på turné med stop i Herning. 

Der venter dig således et skønt gensyn med samme besætning og samme show – men i en helt ny og flot opdateret 2023-udgave. 

’Stjernestunder 2023’ bliver som koncert og som show det mest ambitiøse til dato fra hele holdet i Mariehaven – en stemningsfyldt musikoplevelse spækket med nedslag fra Helge Engelbrechts karriere, som blandt andet omfatter hele 10 af sangskriverens egne sange, der har fundet vej til Dansk Melodi Grand Prix.