Niels Hausgaard
Niels Hausgaard

Niels Hausgaard

Du ved hvad jeg mener ...

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 17. september 2020 kl. 19:30

 Køb billet

COVID-19-STATUS

Arrangør: MCH
Status: Udsat til 17. september 2020


Billetsalget begynder den 18. maj 2020 kl. 10.00.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Bordbestilling på tlf. 99269927.
 

 

 

 


COVID-19-OPDATERING: Koncerten med Niels Hausgaard er flyttet fra 22. maj til 17. september 2020.

Som følge af den skærpede covid-19-situation er koncerten med Niels Hausgaard udsat til torsdag 17. september 2020.  

Hvis du allerede har købt billet til koncerten, vil din nuværende billet være gyldig til den nye dato. Billetkøbere er naturligvis blevet kontaktet direkte med yderligere information.


Det er en rigtig stor glæde at kunne præsentere Niels Hausgaard i MCH Herning Kongrescenter.

DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 1972 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer