No More Jacks - Mod nye tider
No More Jacks - Mod nye tider

No More Jacks - Mod nye tider

I samarbejde med Danske Seniorer

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 29. maj 2019 kl. 14:00

 Køb billet

Kr. 220,-

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET".

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 


NO MORE JACKS – MOD NYE TIDER

Efter 10 år i selskab med Four Jacks’ vidunderlige musik, er det tid til forandring for de fire musikalske venner Stig Rossen, Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen – 10 års musikalsk venskab.

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens.

Det er disse store hits, de fire venner nu tager under kærlig behandling og fyrer af i kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer. Som altid, serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med et fantastisk orkester bag kvartetten.

Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som “To mennesker på en strand”, “Susanne, Birgitte og Hanne”, “Tag med ud å fisk” og mange, mange andre ørehængere fra 60’ernes og 70’ernes ind– og udland.

Der er lagt op til en herlig aften. Vi glæder os til at se jer!

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer