Nytårskoncerten Lauseniana
Nytårskoncerten Lauseniana

Nytårskoncerten Lauseniana

MCH Herning Kongrescenter

søndag 13. januar 2019 kl. 15:00

 Køb billet

Priser

Pensionist kr. 200,-

Standard kr. 250,- 

Billetterne sælges fra Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708


Nytårskoncerten Lauseniana

Det nye år skydes ind med den traditionsrige nytårskoncert Lauseniana. Publikum kan derfor igen se frem til at starte året ud med en festlig og klassisk koncert, når nytårskoncerten afholdes for 42. gang i Herning.

Ved nytårskoncerten i januar præsenterer orkestret Cassande Lemoine som solist. Cassandra Lemoine er uddannet ved Opera Akademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun debuterede i 2017 på Det Kongelige Teater i Mozarts Tryllefløjten, og i år spiller hun hovedrollen i Andrew Lloyd Webber's The Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

 

Siden starten i 1963 har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og det har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turneer i udlandet. Mange lande er besøgt flere gange, og ofte har orkestret medvirket ved officielle højtideligheder og dermed repræsenteret dansk musikliv i det fremmede.
 
Navnet LAUSENIANA går tilbage til orkestrets grundlægger, afdøde musikdirektør Chr. Lausen, Gram, som tog initiativet til at etablere et orkester bestående af håndplukkede musikere. Fra en beskeden start er orkestret vokset til fuld symfonibesætning med 70 faste musikere, som kommer fra det meste af Jylland og Fyn.
Gennem tiderne har "Slyngelorkestret" haft fornøjelsen af at optræde sammen med en lang række fremtrædende kunstnere. Blandt andet har violinisten Anker Buch, trompetisten Per Nielsen, Swing-Sisters, sangerne Kirsten Vaupel, Edith Guillaume og Trine Gadeberg medvirket ved orkestrets koncerter.
 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer