Nytårskoncerten Lauseniana
Nytårskoncerten Lauseniana

Nytårskoncerten Lauseniana

MCH Herning Kongrescenter

søndag 17. januar 2021 kl. 13:00

 Køb billet

Billetsalget begynder 2. november kl. 10.00

Pensionist kr. 210,- inkl. gebyr
Standard kr. 260,- inkl. gebyr

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 

 

 

 


Oplev nytårskoncerten 2021 med Lauseniana

Det nye år skydes ind med den traditionsrige nytårskoncert med promenadeorkestret Lauseniana 17. januar. Her kan du se frem til at starte 2021 med en festlig, klassisk koncert, når nytårskoncerten afholdes for 44. gang i MCH Herning Kongrescenter.

Promenadeorkestret Lauseniana, som også er kendt som Slyngelorkestret, er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.

Siden Lauseniana blev stiftet i 1963, har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turnéer i udlandet.

Navnet Lauseniana går tilbage til orkestrets grundlægger, afdøde musikdirektør Chr. Lausen, som tog initiativet til at etablere et orkester bestående af håndplukkede musikere. Fra en beskeden start er orkestret vokset til fuld symfonibesætning med 70 faste musikere, som kommer fra det meste af Jylland og Fyn.

Sopran med stor spændvidde

Til Nytårskoncerten 2021 medvirker den 32-årige koloratur-sopran Sibylle Glosted. Hun er vokset op i en musikalsk og kunstnerisk familie som datter af skuespiller og sangerinde Betty Glosted og operasanger Erik Andersen.

Sibylle Glosted er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og University College of Opera i Stockholm. Hun har siden sunget store operapartier og har modtaget flere anerkendende priser. Også på musicalsiden har Sibylle Glosted med gode anmeldelser sunget hovedpartiet som Christine Daaé i “The Phantom of the Opera” på Det Ny Teater.

Få en festlig og opløftende start på det nye år i MCH Herning Kongrescenter 17. januar.