Lauseniana 2023
Lauseniana 2023

Lauseniana 2023

Nytårskoncerten 2023 Lauseniana

MCH Herning Kongrescenter

søndag 15. januar 2023 kl. 15:00

 Køb billet

Fra kr. 210,- 

UDVID OPLEVELSEN MED

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Skyd nytåret ind med Lauseniana i Herning

Livsbekræftende og festlig musik er på programmet, når Lauseniana, også kendt som ’Slyngelorkesteret’, vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter med deres traditionsrige nytårskoncert.

Her kan du tage hul på det nye år med en festlig klassisk koncert, som denne gang bliver med gæsteoptræden fra solist Elsebeth Dreisig, der er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Gennem årene har hun arbejdet som freelance opera-, operette- og musicalsanger i ind- og udland, ligesom hun i mange år har haft tilknytning til Den Jyske Opera, hvor hun har høstet flotte anmeldelser.

Promenadeorkestret Lauseniana, som af de fleste nok er bedre kendt under navnet ’Slyngelorkestret’, er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende. Lausenianas repertoire er vidtspændende – fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltoner – men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles.