Lauseniana
Lauseniana

Lauseniana

Nytårskoncerten 2024

MCH Herning Kongrescenter

søndag 14. januar 2024 kl. 15:00

 Køb billet

FRA KR. 225,- 

UDVID OPLEVELSEN MED

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Fejr året med nytårskoncerten Lauseniana i MCH Herning Kongrescenter

Traditionsrig nytårsfejring og masser af livsbekræftende musik er på programmet, når promenadeorkestret Lauseniana, også kendt som ’Slyngelorkesteret’, indtager MCH Herning Kongrescenter 14. januar 2024. Det er 45. gang, at Lauseniana besøger Herning til et fejende flot festfyrværkeri af en klassisk koncert og en kær tradition med festlig musik og opløftende stemning.

I år kan du glæde dig til at opleve gæsteoptrædende Thomas Storm, som er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater og efteruddannet i New York. Gennem årene har Thomas medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre og operahuse i Danmark, herunder sunget og spillet på Det Kongelige Teater og på Den Fynske Opera, samt optrådt til adskillige koncerter i udlandet, blandt andet New York og Berlin. Thomas Storm har samtidig modtaget flere priser samt legater og har ligeledes høstet rosende anmeldelser.

Med andre ord kan du se frem til at opleve dette års talentfulde gæstesolist i sammenspil med det dygtige promenadeorkester, som står klar til at give et brag af en nytårskoncert.

Musikglæde og underholdning i fokus

Promenadeorkestret Lauseniana, som af de fleste nok er bedre kendt under navnet ’Slyngelorkestret’, er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende. Lausenianas repertoire er vidtspændende – fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltoner – men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles.