Nytårskoncert
Nytårskoncert

Nytårskoncert

Søren Pilmark - orkester Midtvest

MCH Herning Kongrescenter

fredag 18. januar 2019 kl. 19:30

 Køb billet

Fra kr. 215,- 

Billetsalg via Ticketmaster.dk og MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9708.
 


Nytårskoncert med Søren Pilmark og Charlotte Hjørringgaard Larsen

Herning Orkester MidtVest skyder 18. januar 2019 sit 25-årsjubilæum i gang med en nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter. Her vil Søren Pilmark være konferencier og solist. Sammen med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen leverer han musikalsk underholdning på topplan i en nytårskoncert, der bliver alt andet end kedelig.

Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Vi kender ham fra stribevis af teater- og filmsuccesser som en skuespiller, der mestrer alle genrer – fra Oscar-nominerede kortfilm til magiske korttricks, fra musikalsk komik til jazz og evergreens. 

Charlotte Hjørringgaard Larsen er i 2018 blevet kåret som ”Årets kunstner” på Egnsteatret Undergrunden. Hun har spillet hovedroller i Sound og Music, My Fair Lady og Rigoletto og synger klassisk og musicals med lige stor succes.

De to solister akkompagneres af Midtvestjyllands eget symfoniorkester, Orkester MidtVest, som også byder på instrumentale stykker. Nytårskoncertrækken 2019 markerer starten på det år, hvor Orkester MidtVest fejrer sit 25 års jubilæum. Glæd dig til en storslået og festlig nytårskoncert i godt selskab!

Medvirkende

Søren Pilmark, konferencier og solist

Charlotte Hjørringgaard Larsen, solist

Ole Faurschou, dirigent

Orkester MidtVest

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer