Poul Krebs
Poul Krebs

Poul Krebs

Små Sensationer - Jubilæumstour - EKSTRA KONCERT

MCH Herning Kongrescenter

søndag 1. marts 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 245,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


Poul Krebs gæster Herning på 25-års jubilæumstour

Poul Krebs fejrer 25-års jubilæum for albummet SMÅ SENSATIONER fra 1995, når han lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER, der kom til at gøre en stor forskel i hans karriere. Nu kan publikum i MCH Herning Kongrescenter glæde sig til at genopleve de populære ørehængere som ’Sådan nogen som os’, ’Morrison, Dylan og Elvis’, ’Prinsessen af Aalborg’, ’Vinden danser’ og ’Leidse Plein’, når Poul Krebs gæster Herning for at fejre albummets 25-års jubilæum.

SMÅ SENSATIONER blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs. Albummet sikrede sangskriveren hele seks nomineringer, da der skulle uddeles Grammy'er for '95 samtidig med, at P3’s lyttere tildelte megahittet ’Sådan nogen som os’ prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået firedobbelt platin. Også på musikportalerne har SMÅ SENSATIONER markeret sig og de forskellige udgaver, der er udgivet af ’Sådan nogen som os’ er streamet omkring 12 millioner gange på Spotify.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer