Queen Machine
Queen Machine

Queen Machine

Ståkoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 11. november 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 345,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 295,-

Køb spisning nedenfor


Storhittende Queen Machine vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter

Kom og oplev Danmarks bedste bud på Freddie Mercury og alle de fantastiske versioner af udødelige Queen-klassikere, når anmelderroste Queen Machine vækker ikoniske hits som ’We Will Rock You’, ’Bohemian Rhapsody’ og ’I Want To Break Free’ til live i MCH Herning Kongrescenter 11. november 2023.

Du er sikret en helt igennem storslået og medrivende koncertoplevelse i novembers mørke krydret med konfettiregn, et imponerende lysshow og mange spektakulære kostumeskift, der uden tvivl vil blæse dig bagover.

Bandets store kærlighed og respekt for Queens musik skinner i den grad igennem, når de går på scenen med den karismatiske og storsyngende Bjarke Baisner i front. Queen Machine har for længst stadfæstet sig som et sublimt liveband, og i mere end ti år har bandet med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener. For de rejser land og rige – og udland – rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af at være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.