Queen Machine
Queen Machine

Queen Machine

& Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter

fredag 1. november 2024 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 490,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 350,- og Nem Pause kr. 98 ,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Queen Machine tager Danmarks Underholdningsorkester med til Herning

Oplev ikonisk stadionrock i nye symfoniske versioner, når Europas bedste Queen-hyldestband, Queen Machine, 1. november 2024 vender tilbage til Herning og tager Danmarks Underholdningsorkester med.

Elskede klassikere som ’The Show Must Go On’, ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’ får helt nye nuancer, når der bygges symfoniske broer mellem Queens udødelige hits og Underholdningsorkestrets smukke harmonier og klange.

Anmelderroste Queen Machine, som gentagne gange har taget publikum i MCH Herning Kongrescenter med storm, er kendt for at skabe en fest med Queens spektakulære univers, og de mestrer såvel de storladne megahits som de mere følelsesladede ballader. Bandet har i mere end et årti begejstret publikum i både ind- og udland med deres dedikerede og autentiske Queen-shows. Deres professionalisme og dedikation er så smittende, at man bare må overgive sig til Queens magiske musik i deres selskab. For deres show giver både musikalsk og visuelt følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Bandets medlemmer er mesterlige musikere, som dedikeret udvikler deres shows, så de bliver større, bedre og flottere – helt i Queens ånd. Den karismatiske frontmand, Bjarke Baisner, er uden sammenligning Danmarks, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Et symfoniorkester, der udfordrer sig selv

I 2024 hæver Queen Machine showet til et nyt og tidligere uset niveau, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkester kombinerer Queens ikoniske rockmusik med den symfoniske musiks storhed.

Og det ligger i DNA’et i Danmarks Underholdningsorkester at have lyst til at bevæge sig uden for den klassiske musiks komfortzone. Derfor samarbejder orkestret med en bred vifte af kunstnere, bands og andre aktører fra populærmusikken. Orkesteret har været på stort anlagte turnéer med nogle af de største navne fra den rytmiske verden. Med disse nye musikalske oplevelser ønsker de at bringe den symfoniske musik ud til så mange danskere som muligt. Det gælder også koncerten med Queen Machine:

Det bliver et musikalsk festfyrværkeri! Vi glæder os til at tilføre Queens ikoniske sange en stor symfonisk lyd. Jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve Queen Machine og set, hvordan de med en enorm kærlighed til originalmaterialet formår at blæse publikum bagover. Det bliver en turné med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer, og sammen med Queen Machine giver vi danskerne en sjælden mulighed for at opleve Queens udødelige hits i symfoniske versioner, siger Andreas Vetö, som er direktør for Danmarks Underholdningsorkester.

Gå ikke glip af denne unikke og medrivende koncertoplevelse, som forener det bedste fra to verdener, og noget helt nyt og enestående opstår. En fantastisk oplevelse at dele med familie og venner.