Queen Machine
Queen Machine

Queen Machine

Ståkoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 6. november 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 320,-  

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET".

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 


Queen Machine vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter

Oplev Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury og alle de fantastiske versioner af udødelige Queen-klassikere, når Queen Machine vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 6. november 2021.
Det bliver en storslået og medrivende koncertoplevelse, når det anmelderroste band Queen Machine med koncerten ’Queen Machine – LIVE’ vækker en lang række af Queens ikoniske hits til live. 

I mere end ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener. For de rejser land og rige – og udland – rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden. 

De omtales som Nordeuropas bedste Queen Tribute-band, og de begejstrer publikum med deres versioner af elskede, udødelige klassikere som ’We Will Rock You’, ’Bohemian Rhapsody’, ’I Want To Break Free’,’Somebody To Love’ og mange flere. 

Mesterlige musikere og en forsanger, der lyder som og ligner Freddy Mercury
Bandet har fra starten været båret af deres store kærlighed til og respekt for Queens musik, og det gennemsyrer deres koncerter og smitter af på publikum. Bandets medlemmer er mesterlige musikere, som dedikeret udvikler deres shows, så de bliver større, bedre og flottere – helt i Queens ånd. Den karismatiske frontmand, Bjarke Baisner, er uden sammenligning Danmarks, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury. 
Queen Machine har desuden lokale rødder. Henrik Østergaard, guitar og klaver, og Peter Jeppesen, guitar, stammer fra Ikast.

Queen Machine optrådte senest i MCH Herning Kongrescenter i 2018. Gå ikke glip af deres show d. 6. november 2021.