Saveus
Saveus

Saveus

STÅKONCERT

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 31. oktober 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 325,-

Køb spisning nedenfor


Succesbandet Saveus indleder ny turné i Herning

Gå ikke glip af muligheden for at høre et af landets bedste livebands, når Saveus tager hul på gruppens første indendørs turné i fem år i MCH Herning Kongrescenter. Det sker i kølvandet på en række anmelderroste og højenergiske koncerter på flere af landets største scener, og i efteråret 2024 er turen altså kommet til Herning. Koncerten er flyttet fra Fermaten til større omgivelser i MCH Herning Kongrescenter som følge af en stor interesse for at opleve succesrige Saveus live i hjertet af Herning.

Bandet, der blev stiftet i 2015, når langt ud over scenekanten i sine liveoptrædener, hvor energi og overlegen musikalitet går hånd i hånd. Saveus’ sange og koncerter er kendt for at skabe en særlig følelse af fællesskab, og ingen følelser er for store til lige netop dét rum, som Saveus – med Martin Hedegaard i front – formår at skabe. Et rum, som mange fans søger ind i igen og igen for at opleve liveudgaver af nogle af tidens allerstørste hits.

En hitmager gæster Herning

I 2022 udgav Saveus sit blot andet studiealbum ’Rainman’, som blandt andet fik ordene ”Saveus føles mere ægte, råt og nøgent end nogensinde før” med på vejen i den femstjernede anmeldelse fra GAFFA. Efter udgivelsen af ’Rainman’ udgav Saveus i samarbejde med Gilli nummeret ’Verden Vågner’, som blev en af 2023’s mest streamede sange på Spotify, ligesom hittet blev nomineret i kategorien ’Årets danske hit’ til DMA.

Når Saveus gæster MCH Herning Kongrescenter bringer bandet sin musik ind i mere intime rammer, og publikum kan se frem til at opleve Saveus’ på nært hold. Bandet er på vej i studiet for at indspille ny musik, og det kan forventes, at Martin Hedegaard og co. bringer helt nye sange med på scenen i Herning.