Scorpions
Scorpions

Scorpions

Rock Believer World Tour

Jyske Bank Boxen

+ Mammoth featuring Wolfgang Van Halen

fredag 10. juni 2022 kl. 20:00

 Køb billet

KAT 1 SIDDE: Kr. 655,- 

KAT 2 SIDDE/STÅ: Kr. 545,- 

KAT 3 SIDDE: Kr. 445,-

Kørestol med ledsager kr. 545.-
Alle priser er inkl. gebyr

Bemærk - der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads billet

Billetsalg via ticketmaster.dk, livenation.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9999.


Spisemuligheder forud for koncerten - se venligst længere nede på siden.
 


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Verdenskendte Scorpions gæster Jyske Bank Boxen

Det ikoniske rockband Scorpions giver et rockbrag af dimensioner, når gruppen på deres kommende verdensturné gæster Herning. Mestrene bag den tidløse klassiker ’Wind of Change’ og utallige andre hits indtager Jyske Bank Boxen 10. juni 2022.

 

Det legendariske tyske rockband Scorpions udgav i februar deres 19. studiealbum, ’Rock Believer’, og nu drager Tysklands rockband nummer et på en verdensturné, der 10. juni i år fører dem til Jyske Bank Boxen i Herning.
Under pandemien trak bandet sig tilbage til studiet i deres tyske hjemby, Hannover, og begyndte at arbejde på nye sange. For første gang var ex-Mötorhead-trommeslageren Mikkey Dee med til at skabe Scorpions’ legendariske, hårde rocklyd.

Et af de vigtigste rockbands
Scorpions er et af de vigtigste rockbands i de seneste årtier. Til dato har gruppen solgt over 120 millioner plader, spillet over 5.000 koncerter og skabt en tidløs klassiker med deres legendariske single ’Wind Of Change’, der dominerede hitlister verden over.

Utallige priser, en stjerne på Hollywoods Rock Walk of Fame og andre hitsingler som ’Rock You Like a Hurricane’, ’Still Loving You’ og mange flere fulgte.

Og 2022 er i sandhed et specielt år for Scorpions: Det er nemlig præcis 50 år siden, at bandet udgav deres spektakulære debut og startede deres internationale karriere.

Som support har Scorpions Wolfgang Van Halen med. Han er søn af ikoniske Eddie Van Halen og varmer publikum op sammen med sit band Mammoth WVH.