SEBASTIAN Solo
SEBASTIAN Solo

SEBASTIAN Solo

Trubadurens Aftentour

MCH Herning Kongrescenter

søndag 10. november 2024 kl. 16:00

 Køb billet

Kr. 420,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Frokosttallerken kr. 205,- og NemPause til 98,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Efter en utrolig succesfuld SEBASTIAN BAND-turne i efteråret 2023 er Sebastian klar igen – denne gang alene på scenen som solisten - trubaduren med guitar og sange som så ofte før rundt i det ganske land.

Sebastian har i over 50 år beriget os med et hav af sange - De sjove - alvorlige - poetiske – de nyere og gamle hits - det eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians “Trubadurens aftentur” til en ganske særlig oplevelse.

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aftentur, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske ku’ Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og nyere sange såsom Hjerterdanser og Pludselig.

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede