SEBASTIAN BAND
SEBASTIAN BAND

SEBASTIAN BAND

AFTENTUR OG STJERNESKUD

MCH Herning Kongrescenter

fredag 10. november 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 450,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Sebastian Band 2023 - aftentur og stjerneskud

Legendariske Sebastian spiller sine elskede sange i Herning

Oplev den afholdte troubadour Sebastian, når hans Danmarksturné gør stop i MCH Herning Kongrescenter 10. november. Her vil han med sit erfarne band spille koncerten ’Aftentur og stjerneskud’. Det lyder magisk, og det bliver det.

For Sebastian og hans forrygende musikere vil boltre sig i mange af de seneste 50 års største og fineste danske sange. Glæd dig til et genhør med elskede hits som ’Når lyset bryder frem’, ’Måske ku vi’, ’Du er ikke alene’, ’Romeo’, ’Lille hjertesang’, ’Vårvise’, ’Hodja fra Pjort’, ’Fuld af nattens stjerner’ og mange flere. Koncerten vil desuden byde på flere splinternye sange fra mesterens hånd.

Sebastians 50 års jubilæumsturné i 2022, som også bød på en koncert i MCH Herning Kongrescenter, var en meget stor succes med mindeværdige aftener og et medlevende publikum. På utallige opfordringer tager Sebastian Band igen turen rundt i Danmark for at drysse deres musik-magi ud over publikum.

En fornyer af den danske sangskat

Sebastian har i mere end 50 år skænket danskerne talrige evergreens, som mange kan synge med på. Hans første album udkom i 1971 og det seneste i 2021. Han har høstet stor anerkendelse for sin betydning på den danske musikscene, blandt andet da han som den første komponist inden for rock- og populærmusik nogensinde modtog Statens Kunstfonds livsvarige ydelse (1995).

Som både sanger, komponist og multiinstrumentalist har han med afsæt i folkemusikken skabt sange, der stilmæssigt spænder fra rock til musical, og han har leget med både lyse og mørke symfoniske klanguniverser.

I sin lange, indholdsrige karriere har han prøvet det meste. Han har arbejdet sammen med store danske navne som Lis Sørensen, han har skrevet de populære musicals ’Skatteøen’, ’Ronja Røverdatter’ og ’Cyrano’, han har arbejdet med teater og film og har skrevet filmmusik.

Men allermest elsket er han nok for sin indfølende og nærværende optræden, som nu kan opleves i MCH Herning Kongrescenter. En skøn oplevelse, der er værd at dele med familie eller venner.

Med på scenen har Sebastian nogle af Danmarks bedste musikere. Holdet består af:

SEBASTIAN (vokal, guitar)
NILS HENRIKSEN (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
KLAUS MENZER (trommer) medvirket siden 1998
HENRIK “SP” POULSEN (bas) medvirket siden 2022
PERRY STENBÄCK (guitar og strengeinstrument, kor, m.m.) medvirket siden 1999
GRY HARRIT (sang) medvirket siden 2009
ANNE SEIER (sang og percussion) medvirket siden 2018
PETER DENCKER (keyboards, harmonika, kor, mm.) medvirket siden 2018

Udover et yderst kompetent hold på lyd ledet af HENRIK KJÆRGAARD og lys af HENRIK HAMBRO m.fl.