Silas Bjerregaard
Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard

MCH Herning Kongrescenter

fredag 3. maj 2019 kl. 20:00

 Køb billet

 

Kr. 260,-

Spisning i Teater Kælderen 
Prøv Teater Kælderens buffet kr. 248,- eller en lækker burgermenu kr. 145,- 

Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 

 

 


Silas Bjerregaard fra Turboweekend giver solo-koncert i Herning

Efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend er Toppen af Poppen-aktuelle Silas Bjerregaard klar til sin første solo-turné, hvor han lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 3. maj 2019.

Silas Bjerregaard, der er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, er nu klar til at stå på egne ben. Til foråret drager musikeren på sin første solo-turné, hvor han kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. maj.

- Jeg har samlet et fedt, nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke, siger Silas Bjerregaard.

Aktuel i årets Toppen af Poppen
I disse uger er Silas Bjerregaard aktuel i TV 2’s seersucces Toppen af Poppen, og publikum kan derfor allerede nu få en smagsprøve på, hvad de kan forvente sig af koncerten til foråret, når programmet ruller over skærmen de næste mange søndage. Til koncerten i MCH Herning Kongrescenter vil han spille egne sange, der udgives inden koncerten, udvalgte sange fra Toppen af Poppen, samt de største hits fra hans karriere som frontfigur i Turboweekend.

- Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen af Poppen, siger Silas Bjerregaard.

Silas Bjerregaard er hovedperson i Toppen af Poppen 7. oktober. Koncerten finder sted i MCH Herning Kongrescenter 3. maj 2019, og billetsalget er netop startet. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer