Simple Minds
Simple Minds

Simple Minds

40 years of hits tour 2020

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 11. marts 2020 kl. 00:00COVID-19-STATUS

Arrangør: MCH
Status: afventer

Vi henviser til Ticketmaster Danmark på tlf. 70 15 65 65 for evt. yderligere information omkring billetter. 

Ståplads Kr. 475,- 
 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk 

 

 

 


Simple Minds fejrer 40-års jubilæum i Herning

Det er fire årtier siden, Simple Minds blev dannet Glasgow i 1978, og det bliver fejret med en verdensturné, hvor det helt store og verdensberømte rockband fra 80’erne og 90’erne kan opleves i MCH Herning Kongrescenter for første gang nogensinde. Simple Minds toppede i midten af 80’erne, og gennem årene har bandet fyldt det ene stadion efter det andet verden over, udgivet tyve studiealbums og solgt millioner af plader. 

Rockbandet spillede sidste år en totalt udsolgt og 5-stjernet koncert i København, og nu er turen kommet til det midtjyske. Med stribevis af verdensberømte hits som blandt andre mesterværket ’New Gold Dream’ og superhittet ’Don't You (Forget About Me)’, der var soundtracket til filmen ’The Breakfast Club’, kan publikum i Herning nu se frem til en aften til tonerne af de firserblæsende arenarock-hymner. Og bandet lægger ikke skjul på, at de er klar til at give publikum en mindeværdig oplevelse:  

- Der har været masser af forskellige inkarnationer af Simple Minds, men vi har altid bevaret vores identitet. En arv kan være en byrde, hvis du tillader det. For os har det været styrkende, siger Charlie Burchill (guitar) om touren, mens Jim Kerr (vokal) tilføjer:

- Jeg er taknemmelig for den karriere, vi har haft, men jeg er gal nok til at tro, at vi stadig kan nå nye niveauer. Det er det, vi kan – vi skriver, optager og spiller live.