Simple Minds
Simple Minds

Simple Minds

40 years of hits tour 2022

MCH Herning Kongrescenter

fredag 20. maj 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Forlæng oplevelsen med:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet, kr. 275,-
eller 
en lækker Tapas-anretning, kr. 185,-.

Du kan tilkøbe menu på dette link. 

 


Koncerten er flyttet til 20. maj grundet coronarestriktioner i Europa. Billetkøbere er orienteret direkte.

Simple Minds fejrer 40-års jubilæum i Herning

Der er godt nyt til de danske fans, nu hvor muligheden for en musikalsk rejse ’down memory lane’ med et af Storbritanniens allerstørste bands igen byder sig i Herning i marts 2022

Det er en imponerende karriere, som barndomsvennerne Jim Kerr og Charlie Burchill kan prale af, efter de i slut 70’erne dannede bandet Simple Minds. De udgav i 1979 debutalbummet Life in a Day med fødderne solidt plantet i punk-miljøet, men der skulle vise sig at være meget mere end punkens typiske tre akkorder, der trak i dem. Med en stor interesse i den elektroniske genre udviklede de nemlig hurtigt deres lyd, hvilket manifesterede sig med udgivelsen af Empires And Dance i 1980.

Da gruppen i 1985 udgav kæmpehittet ”Don’t You (Forget About Me)”, var der ingen vej tilbage, og i dag kan de prale med at have solgt mere end 60 millioner plader.

På en scene er Simple Minds’ præstationer lige så prangende som på plade, og man er garanteret godt selskab, når Jim Kerr og co. træder frem foran et publikum. Hundredevis af koncerter har ikke tæret på spilleglæden, så der er lagt i ovnen til to aftener i musikalsk verdensklasse, når det legendariske stadionrockband inviterer de danske fans med på 40 Years of Hits Tour 2022.