Sissel Kyrkjebø
Sissel Kyrkjebø

Sissel Kyrkjebø

Sissels Jul 2023

MCH Herning Kongrescenter

fredag 15. december 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 495,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,-

Køb  spisning nedenfor


Oplev stemningsfuld julekoncert med Sissel Kyrkjebø i Herning

Kom i ægte julestemning med højtidens skønne toner, når talentfulde Sissel Kyrkjebø vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 15. december med koncerten ’Sissels Jul 2023’.

Den norske sangerinde har fortryllet publikum verden over med sin krystalklare stemme og fine fortolkninger af såvel nordiske folketoner og klassiske værker som popmusik – og i høj grad julens musik.

Nu tager hele Skandinaviens juledronning atter på juleturné, og med sit intense nærvær og sin særlige udstråling har hun en unik evne til at sprede julestemning og røre sit publikum. I flere årtier har Sissel turneret med ’Sissels Jul’ i Skandinavien. Hendes julekoncerter er altid et tilløbsstykke, og flere end en million tilhørere i de nordiske lande har nydt hendes julekoncerter. 

Sissel Kyrkjebø holder meget af sine juleturnéer og ser frem til koncerten, som hun blandt andet beskriver sådan: 

- Koncerten vil afspejle den tid og den musik, vi lytter til. Den er glad, smuk, sjov, og den skal røre. Når I, publikum, forlader salen, vil jeg gerne have, at I føler, at vi oplevede noget sammen i koncertsalen, og at det var unikt og kun for jer, siger sangerinden.

For Sissel Kyrkjebø har julen altid haft en særlig betydning, og hendes album ’Glade Jul’ fra 1987 har rekorden som det bedst sælgende album i norsk historie. 

Hun blev desuden nomineret til en Grammy for julealbummet Spirit of the Season’ fra 2006, som hun skabte sammen med ’The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square’. I 2022 samarbejdede hun igen med det prisvindende kor på julealbummet ’Winter Morning’. Og hun fortæller, at der er planlagt nyindspillet julemusik igen i 2023 ...

Fra barnetalent til verdenskendt sangerinde

54-årige Sissel Kyrkjebø, som også har sunget store julekoncerter som "Christmas in Vienna" og "Christmas in Moscow" med operastjernerne Plácido Domingo og José Carreras, begyndte tidligt i børnekor, og som 11-årig vandt hun sin første lokale talentkonkurrence. Som 14-årig optrådte hun for første gang på tv, og i 1986 optrådte hun i pausen under Det Europæiske Melodigrandprix, som foregik i hendes hjemby, Bergen. Samme år udkom hendes første album, ’Sissel’.

I Danmark blev hun blandt andet kendt for sit samarbejde med den danske musiker Sebastian, og internationalt er hun kendt for sin medvirken på soundtracket til storfilmen ’Titanic’. Hun lagde dansk, norsk og svensk stemme til ’Ariel’ i Disney-tegnefilmen ’Den lille havfrue’, lige som hun har udgivet en lang række albums, medvirket på soundtracks, sunget duetter med verdenskendte navne som fx Neil Sedaka og Warren G. 

Gå ikke glip af en unik mulighed for at møde den fantastiske, norske sangstjerne, og få den bedst mulige start på julen i hendes musikalske selskab.