Sko/Torp
Sko/Torp

Sko/Torp

Live 2019

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 7. marts 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 300,- 

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 245,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.


Det elskede liveband Sko/Torp indtager Herning

Et af landets absolut mest elskede livebands Sko/Torp gæster MCH Herning Kongrescenter. Med sig har Sko/Torp sange fra adskillige årtier - helt fra at de i 1990'erne slog deres status fast som et af landets mest velansete orkestre.

Sangene får til koncerten nyt liv i intime, akustiske rammer, og de gamle sange får selskab af en række nye sange fra albummet 'After Hours', hvor publikum kan opleve Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal.

Sko/Torp i nye rammer

Sko/Torp udgav i september 2016 albummet ’After Hours’ - deres første album siden ’Heartland’ fra 2010. Trods albumpausen er ’After Hours’ ifølge Søren Sko, ene halvdel af den danske duo, ikke et comeback. For Sko/Torp har aldrig været væk.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren.

Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster.
’After Hours’ er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre.

Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ’Dreamer’ er skrevet til Sørens yngste søn, »en hyldest til en rigtig drømmer«, som han beskriver den, mens den rørende ’Going Home’ behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi.

»Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relaterbare«, siger Søren.

»Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst«.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer