Søren Huss
Søren Huss

Søren Huss

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 27. april 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 325,- 

Køb spisning nedenfor


Søren Huss gæster Herning med nyt album og elsket bagkatalog

2024 bliver et markant år i Søren Huss’ musikalske univers, når han igen drager ud på turné med nyt materiale i rygsækken. Tour-bussen gør stop ved MCH Herning Kongrescenter 27. april 2024, og her kan publikum se frem til en nærværende og fejende flot koncert. Med sit autentiske væsen fører Søren Huss publikum gennem hele det menneskelige følelsesregister, og man efterlades både bevæget og underholdt. De intense tekster og smukke melodier er hans varemærke, og de maner til eftertænksomhed og er en fornøjelse at lytte til.

Stærkt tilbage efter en pause

I 2023 vendte Søren Huss, der blev kendt på den danske musikscene som forsanger og tekstforfatter i det anmelderroste rockband Saybia, tilbage til scenen efter to år uden for rampelyset. Publikum strømmede til hans medrivende koncerter, som høstede stor ros fra publikum og anmeldere. Selv siger han:

"2023 har været en intens rejse tilbage på de scener, hvor jeg har levet mit arbejdsliv i mere end 25 år. Der har været meget på spil i mit system, men den energi er jeg samtidig fortrolig med og har savnet de sidste par år. Der har været overvældende respons fra jer, der kom til koncerterne. Jeg kunne ikke have håbet på mere musikalsk og i modtagelsen af nye og gamle sange."

Efter den varme velkomst tilbage til scenen er den fynske sanger og sangskriver nu klar til at gentage succesen med en ny koncert, hvor han med lige dele humor, sarkasme og alvor vil tage publikum med sig rundt i sit imponerende bagkatalog af stærke sange, og hvor publikum kan forvente, at Huss og hans band også har noget helt nyt i støbeskeen.

"2024 bliver et fyldigt år i min musikalske verden, hvor jeg igen starter den store bandbil op med Huss-bandet ombord: Lars Skjærbæk (guitar), Morten Jørgensen (bas), Jesper Elnegaard (trommer) og Christian Balvig (keys) samt landets dygtigste mennesker på lyd og lys – og ikke mindst en ny plade i kufferten. Jeg har en fornemmelse af, at det kan blive helt særligt", siger Søren Huss.

Søren Huss høster flotte stjerner for sit nye album "Vi fik mere, end vi kom for"

"Og det er ikke kun teksterne, der er i særklasse på dette femte soloalbum fra Søren Huss. Alle budskaber serveres på stærke melodier, og også arrangementerne er i særklasse."
"...køb billetter til Søren Huss’ netop indledte landsturné, inden det er for sent. Han tager nærværet med på scenen."

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6/6), Jyllands-Posten

 

”Der gemmer sig så mange detaljer i både melodi og ord, at man selv efter flere uger med albummet på repeat falder over nuancer, man havde overhørt. Det er gaven, der bliver ved med at give. (…) Det er muligt, at han har været langt, langt nede. Men disse sange befinder sig langt, langt oppe på kvalitetsbarometeret.”

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), Fyns Stiftidende

 

”Søren Huss er stærk i den melodisk og poppede afdeling af repertoiret, men han er også en af vores fremmeste visesangere, når han vælger denne vej.”

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), GAFFA

 

Live koncerten 2024 med Søren Huss høster ligeledes stjerner

”Huss havde taget hele holdet og alle sangene fra sit aktuelle album med ved smuk statusopgørelse i Vejle.”

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), GAFFA

 

Anmelderne var vilde med hans koncerter i 2023

Anmelderkorpset kvitterede med flotte ord efter Søren Huss’ koncerter i 2023:

Søren Huss fik stående ovationer, og det fortjente han. Publikum elskede ham. 5 stjerner. (GAFFA)

Søren Huss’ comebackturné blev en poetisk påmindelse om alt det, vi alle sammen har til fælles og alle de gode grunde til at blive ved. 6 stjerner. (Jyllands Posten)

Søren Huss er ingen helt almindelig sanger og sangskriver, og det er ingen helt almindelig glæde, jeg mærker i kroppen. Både på hans og musikkens vegne er jeg helt ualmindeligt glad for, at han er tilbage på scenen. 5 stjerner. (Fyens Stiftstidende)

Glæd dig til en fin og topmusikalsk aprilaften i MCH Herning Kongrescenter.