Steen Jørgensen
Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

introducerer Jørgensen/Botes

MCH Herning Kongrescenter

fredag 10. februar 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 310,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 295,-


Oplev rockikonet Steen Jørgensen i nyt musikalsk projekt i Herning

Hans kendetegn er den rå, dystre stemme og den stærke indlevelse. Vi kender især Steen Jørgensen fra hans tid som frontmanden i Sort Sol, og lige nu er han aktuel i TV2-successen ’Toppen Af Poppen’, hvor vi søndag efter søndag kan nyde hans stærke og rørende fortolkninger af andre danske kunstneres sange.

Nu præsenterer rockikonet Steen Jørgensen sit nyeste musikalske projekt ’Jørgensen/Botes’, som du kan glæde dig til at opleve i MCH Herning Kongrescenter 10. februar 2023.

Et unikt møde mellem to verdener

Duoen Jørgensen/Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor nye, dansksprogede sange er opstået. 

Anden halvdel af duoen udgøres af pianisten Marina Botes. I mødet mellem hendes baggrund i klassisk musik og kirkemusik i Sydafrika og Steen Jørgensens lange rockkarriere opstår et unikt univers, som både er personligt, melodisk og gådefuldt. 
Duoens originale lyd har rødder i adskillige genrer, der trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige rå vokal. Duoen beskriver selv deres nye sange som ”stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration”

Ud over at opleve helt ny musik kan du også se frem til et genhør med sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere som forsanger i Sort Sol og senere som solist.

Gå ikke glip af en enestående koncertoplevelse i MCH Herning Kongrescenter i selskab med unikke musikere.