Stig Rossen hylder John Mogensen
Stig Rossen hylder John Mogensen

Stig Rossen hylder John Mogensen

Ensomhedens Gade

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 19. maj 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Forlæng oplevelsen med:

Restaurant Teater Kælderens
opulære buffet, kr. 275,-
eller
en lækker Tapas-anretning, kr. 185,-.

Du kan tilkøbe menu på dette link.
og

'Nem Pause', kr. 75,-
Tilkøb pauseservering på dette link.


ENSOMHEDENS GADE - Stig Rossen hylder John Mogensen

Siden Stig Rossen i 2008 genoplivede kvartetten Four Jacks, er det blevet til hele fire succesrige forestillinger. I den forbindelse trådte Stig Rossen ind i rollen som John Mogensen, en af Danmarks mest folkekære sangere og samfundsrevsere, men også en kompleks kunstner, der levede et til tider hårdt, og i sidste ende alt for kort, liv.

Fascinationen af både manden og musikken inspirerede Stig Rossen til at udvikle endnu en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boys og Four Jacks. Akkompagneret af en velklingende trio med Lars Jørgensen som kapelmester præsenterer Stig nogle af John Mogensens største hits, som han synger med en sjælden indlevelse i sangene såvel som i Johns karakter. Undervejs træder Stig med jævne mellemrum ud af rollen som John og fortæller på sin egen, nærværende og varme facon små, sjove og interessante historier om John Mogensens liv.

I løbet af ”ENSOMHEDENS GADE - Stig Rossen hylder John Mogensen” er der plads til både grin og eftertænksomhed og efter halvanden times forestilling sidder publikum tilbage med en helhedsoplevelse af sangene og manden bag, klogere på kunstneren og underholdt af elskede og udødelige klassikere som ”Der’ noget galt i Danmark”, ”To mennesker på en strand” og ”Så længe jeg lever”.

Restaurant Teater Kælderen tilbyder denne aften en klassisk dansk buffet - samt en lækker tapasanretning.