Stig Rossen
Stig Rossen

Stig Rossen

Julekoncert 2024

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 5. december 2024 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 470,- / 490,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 350,- og Nem Pause kr. 98,- 

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


30-års jubilæum: Stig Rossen synger julen ind i Herning

Han kan efterhånden kalde sig Danmarks mr. jul. For hvert år turnerer han rundt i det ganske danske land med sin populære og altid velbesøgte ’Årets julekoncert’. Og 2024 er et jule-jubilæumsår for ham. For det er nu 30. gang, han vil bringe danskerne i julestemning med juletoner af højeste musikalske kvalitet.

Sammen med sit store hold af musikere og korsangere og dygtige Emmelie de Forest som gæstesolist, fylder han 5. december 2024 MCH Herning Kongrescenter med herlige juletoner, stemningsfuld julepynt, ild i pejsen, julelys og -historier og meget mere.

Nye som gamle publikummer kan glæde sig til den forrygende og julestemningsfyldte koncert, hvor Stig Rossens klangfulde stemme og varme personlighed fylder salen, og hvor der traditionen tro er plads til såvel gåsehud som latter. 
Hvis man ikke er i julestemning, når man ankommer til koncerten, så bliver man det garanteret, når hele salen rejser sig og synger med på 'Dejlig er jorden', og når man oplever sneen dale til de sidste toner af 'Når du ser et stjerneskud'. 

Musicalsangeren, der elsker jul og ’rock og rul’

Stig Rossen har været kendt og elsket i den brede offentlighed, siden han i 1988 sang og dansede sig ind i danskernes hjerter til Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Vi danser rock og rul’. Siden blev han uddannet fra Guildhall School of Music and Drama i 1990, hvorefter han begyndte en storslået karriere som musicalsanger, såvel i London som rundt i Danmark. 

Lyden af Stig Rossen er desuden blev kendt i mange danske hjem, eftersom han har lagt stemme til en række Disney-film, f.eks. ’Mulan’, ’Vaiana’ og ’Lilo og Stitch’, lige som han har sunget sange til ’Tarzan’ og ’Bjørne Brødre’.

Stig Rossen har medvirket i flere tv-serier, men han er nok mest kendt for sin musik. Han har udgivet en lang række albums, både som solist og i selskab med andre musikere, heriblandt Niels Lan Doky og Nana Mouskouri.

Ikke mindst hans jule-albums har fået en varm modtagelse af publikum. I 1998 udsendte han albummet ’Julelys’, der har solgt 100.000 eksemplarer.

I 2006 udgav han sit andet julealbum, ’Når du ser et stjerneskud’, som rummer både dansk- og engelsksprogede gospelinspirererede sange. Stig Rossens tredje julealbum, ’En rose så jeg skyde’, udkom i 2010, og det fjerde, ’Julens Stemmer’ så dagens lys i 2013. 

Hvis man elsker jul bare i nærheden af, hvor meget Stig Rossen gør, så er dette stedet at tage hul på årets mest hjertevarme højtid.

Invitér familie, venner eller naboer med til en nærværende og unik juleoplevelse.