Stig Rossen
Stig Rossen

Stig Rossen

Julekoncert 2023

MCH Herning Kongrescenter

fredag 1. december 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 470,- / 490,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,- 

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Kom i julestemning med Stig Rossen

Ingen jul uden Stig Rossen og ’Årets Julekoncert’

For 29. år i træk drager Stig Rossen atter rundt i det ganske for at sprede julestemning. Og han er en sand mester i netop julestemning og julehygge, hvilket kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 1. december 2023. Ilden gløder i den store pejs midt på scenen, som er udsmykket med smukt pyntede juletræer og lanterner, og fra den store, plyssede lænestol vil han læse årets julehistorie. I baggrunden daler sneen ned over de to storskærme, og måske puster selveste julemanden lidt magi ud mod publikum?

Med sig på scenen har Stig Rossen sit velspillende julehold: et fantastisk seksmandsband og fire skønne korsangere under ledelse af kapelmester Thomas Jaque.

Repertoiret består af et skønt mix af traditionelle salmer, gospelinspirerede julehits, helt nye sange og engelsksprogede favoritter – men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

Fra ’Rock og rul’ til glædelig jul

Stig Rossen sang og dansede sig ind i danskernes bevidsthed i februar 1988, da han opnåede en fjerdeplads i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Vi danser rock og rul". Det blev startskuddet til en stor karriere inden for underholdningsbranchen. Både som musicalsanger, solist og i teaterverdenen har han haft succes og høstet flotte anmeldelser. Han har også udgivet en lang række albums, heriblandt julealbums.

For Stig Rossen har et nært forhold til julen og alt det, den rummer af varme værdier, nærvær og næstekærlighed.

Oplev hans populære julekoncert med dem, du holder af. I er garanteret en varm og stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge – endda på julemånedens første dag.

Årets gæstesolist offentliggøres senere. Men sikkert er det: Det bliver en musikalsk oplevelse helt i top.