The 12 Tenors
The 12 Tenors

The 12 Tenors

MCH Herning Kongrescenter

fredag 4. april 2025 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 550,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet  kr. 375,-, Husets Burger med sprøde pommes kr. 185,- eller Nem Pause kr. 110,-

Køb Nem Pause og spisning nedenfor


Tolv talentfulde tenorer besøger Herning

Den internationale musikgruppe ’The 12 Tenors’ lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter fredag 4. april 2025, hvor de står klar til at hylde deres 14-års lange historie i form af et stort show. I 14 år har de syngende herrer brilleret med deres kraftfulde stemmer, og verden over har de vundet et væld af musikalske hjerter, særligt i Europa, Kina og Japan. Nu kan publikum i Herning glæde sig til at opleve ’The 12 Tenors’, når de samles til et musikalsk show med stribevis af hits, ballader og klassikere.

The 12 Tenors: en musikalsk cocktail

Som navnet antyder, består gruppen af 12 sangere, der kommer fra henholdsvis Tyskland, Polen, England, Skotland, Italien og USA. Gruppens repertoire spænder bredt, og når de optræder, formår de på elegant vis at forene den klassiske og moderne lyd på tværs af generationer.

Publikum kan derfor forvente en mangfoldig og medrivende musikalsk cocktail bestående af de mest kendte arier og de største pophits, ballader og rockklassikere. Som vanligt er de 12 sangere iført deres karakteristiske sorte jakkesæt og har udelukkende ét mål: at videregive deres sprudlende lidenskab for musikken ud til publikum.

Tenorernes optræden akkompagneres af et kompetent orkester og bakkes op af et suverænt lysshow, der er med til at sætte stemningen. Du kan se frem til en aften fuld af talentfulde musikalske udfoldelse, når ’The 12 Tenors’ spiller op til fest.