The Boyband Tour
The Boyband Tour

The Boyband Tour

Do You Remember?

MCH Herning Kongrescenter

fredag 13. januar 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. FRA 425,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet, kr. 295,- eller
Husets burger med sprøde pommes, kr. 165,- eller Nem Pause, kr. 85,-

Tilkøb menu på dette link

Tilkøb Nem Pause på dette link

 


Tag på tidsrejse med de største boyband-hits

Mange danskere har sunget og danset med på verdenshits som ‘I Want It That Way’, ‘Everybody’, ‘Relight My Fire’, ’When You’re Looking Like That’ og andre boyband-klassikere. Nu er der mulighed for at få en helt ny koncertoplevelse – med disse og andre hits i centrum og med Silas Holst i front. Du inviteres nemlig med på en musikalsk tidsrejse gennem de største boyband-hits fra 1990’erne og frem.

Med sang, dans, skuespil og humoristiske indslag står de prisvindende musicalstjerner og skuespillere Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Joakim Tranberg, Jeff Schjerlund og Teit Samsø klar til at give den gas som boyband i et storslået sceneshow, der byder på de 28 største boyband-hits gennem tiderne. Sang og dans krydres med spektakulær video- og lysproduktion samt gæsteoptrædener.

Musik, der smelter hjerter og skaber minder

Boybands har sådan set eksisteret siden 1960‘erne, hvor eksempelvis Jackson 5 opstod, men konceptets storhedstid begyndte i 1990’erne, hvor bands som New Kids on the Block, Take That, Backstreet Boys, NSYNC, Boyzone, og Westlife dominererede verdens hitlister og smeltede pigehjerter på hele kloden med deres velskårne hits tilført koordineret dans og en god portion charme.

Denne aften, som byder på det hele, vil for mange være en tur ned ad Memory Lane med genhør af elskede sange, mens det for andre kan være en mulighed for at lære musikken og universet at kende. For her præsenteres det bedste af det bedste! Det bliver årets fest og en kæmpe koncertoplevelse med professionelle og talentfulde optrædende.

Invitér kæresten eller vennerne med, og glæd dig til at blive ført gennem et to timers spektakulært pop-univers, som du sent vil glemme.