The Music of Les Misérables
The Music of Les Misérables

The Music of Les Misérables

Koncert

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 1. februar 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 555,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET".

 


Storslået musik fra Les Misérables i MCH

Oplev den fantastiske musik fra den verdensberømte Les Misérables musical, når et stort orkester sammen med kor og 15 solister tirsdag 1. februar 2022 leverer en perlerække af alle de store musicalhits i MCH Herning Kongrescenter.

I samarbejde med Universal Pictures vises originale scener fra filmudgaven af Boublil og Schönbergs mesterværk ”LES MISÉRABLES” fra 2012, samtidig med at solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics spiller alle de fantastiske sange som ”I Dreamed a Dream", "One Day More", "Do You Hear the People Sing" og "On My Own".

I forbindelse med den verdensomspændende hitfilm i 2012 blev der komponeret en ny sang, specielt til Hugh Jackman. Sangen blev Oscar-nomineret til årets bedste filmsang, og den kan også opleves til koncerten.

Koncerten opføres under kunstnerisk ledelse af Stephen Ellery.

Julie Lund
Danske Julie Lund synger Fantine og Eponine i “The Music of Les Misérables”. Hun har allerede tidligere påtaget sig rollen som Eponine, og ser frem til
comebacket. Julie er født i Danmark, hvor hun optræder på de danske scener som sanger og skuespiller.

Julie Lund har allerede optrådt på scenen som Belle i “Beauty and the Beast”, Roxie i “Chicago”, Frenchy og Patty i “Grease” og Maria Magdalena i “Jesus Christ Superstar”. Hun har indsunget dub-roller for Disney, Dream-Works, Apple og Netflix-produktioner.