The Music of Lion King
The Music of Lion King

The Music of Lion King

Koncert

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 24. januar 2023 kl. 19:30

 Køb billet

KR. FRA 560 ,-

Børn u/13 år fra kr. 460,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teaterkælderens populære buffet, kr, 295,- eller
Nem Pause, 85 ,-

Tilkøb menu på dette link

Tilkøb Nem Pause på dette link


Oplev The Music of Lion King i Herning

Tag hul på 2023 med en nostalgisk aften i MCH Herning Kongrescenter, hvor et imponerende 80 mand stort ensemble fortolker sangene fra den eventyrlige filmklassiker ’Løvernes Konge’.

Løvernes Konge tog verden med storm i 1994 og skrev sig ind i historiebøgerne som den bedst indtjente animationsfilm nogensinde. Nu kan du genopleve det verdenskendte og Oscar-vindende soundtrack, som er komponeret af filmusiklegenden Hans Zimmer og fænomenale Sir Elton John.

Den ikoniske musik tager dig med på en rejse til løvernes rige, hvor historien om løveungen Simba udspiller sig. Lyden af de afrikanske rytmer og ørehængende hits fremføres af et stort og velklingende ensemble med 80 medvirkende musikere og sangere, der tager dig med på en mindeværdig musikalsk rejse ud på savannen og ned ad memory lane.

Koncerten er en vekselvirkning mellem storslået orkestermusik, velkendte melodier og spektakulære animationer, der er lavet specifikt til koncerten.

Tag hele familien under armen og genhør klassikerne 'Hakuna Matata', 'Circle of Life' og 'Can You feel the Love Tonight' samt flere nye kompositioner.

Koncerten fremføres af Cinema Festival Symphonics under ledelse af Stephen Ellery fra London, der også har stået i spidsen for lignende koncepter med Game Of Thrones, Star Wars og Harry Potter.