The Simon & Garfunkel Story
The Simon & Garfunkel Story

The Simon & Garfunkel Story

Teatershow

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 1. marts 2025 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,- og Nem Pause kr. 110,-

Køb Nem Pause og spisning nedenfor


Glæd dig til enestående Simon & Garfunkel-hyldest i Herning

Bliv blæst bagover, når hyldestbandet The Simon & Garfunkel Story indtager MCH Herning Kongrescenter 1. marts 2025 med den ultimative Simon & Garfunkel-hyldest.

The Simon & Garfunkel Story fortæller historien om rock n’ roll-duoens oprindelse og voldsomme fremgang via enorme projektionsbilleder og originale filmoptagelser, der sætter stemningen, imens du kan forvente et godt genhør med Simon & Garfunkels største hits som ’Mrs. Robinson’, ’Cecilia’, ’Bridge Over Troubled Water’, ’Homeward Bound’ og mange flere.

Gruppen bag Simon & Garfunkel-hyldest

The Simon & Garfunkel-hyldest består af en række dygtige musikere og skuespillere fra Londons ikoniske West End. Kun få shows har opnået den samme globale succes som The Simon & Garfunkel Story med udsolgte forestillinger i over 50 lande og mere end 20 hovedoptrædener i Londons West End, storbyens berømte teaterdistrikt. Det er i øjeblikket det største og mest succesrige teatershow, der fejrer Simon og Garfunkels liv og karriere – og du kan til foråret opleve dem i Herning!

 

Glæd dig til at blive taget tilbage til 1960’ernes groovy tider, hvorfra vi følger Paul Simon og Art Garfunkel fra deres beskedne begyndelse som ’Tom og Jerry’, gennem deres succes og frem til det dramatiske opbrud i 1970. Forestillingen afsluttes med en fabelagtig gengivelse af den legendariske genforeningskoncert i Central Park i 1981.

Art Garfunkel har selv set det enestående show med den efterfølgende kommentar ’WHAT A GREAT F*ING SHOW’ og med de stående ovationer ved hver eneste forestilling, er der lagt op til en forrygende aften i Herning, som du ikke vil gå glip af!