Tim Christensen
Tim Christensen

Tim Christensen

Honeyburst 20th Anniversary Tour

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 2. december 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre Buffet kr. 295,-

Køb spisning nedenfor


Dizzy Mizz Lizzy-frontmanden Tim Christensen indtager Herning med eksklusiv jubilæumskoncert

Glæd dig til at rocke med på kæmpe hits som ‘Whispering At The Top Of My Lungs’, ‘How Far You Go’ og ‘Right Next To The Right One’, når rock-legenden Tim Christensen lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 2. december 2023 og markerer 20-års jubilæet for sit mest populære album ’Honeyburst’.  

’Honeyburst’, som er Tim Christensens andet studiealbum, udkom i 2003 og indbragte adskillige store priser, solgte til firedobbeltplatin og leverede hele fem gedigne radiohits.

En eksklusiv koncert med nyt band i ryggen

Tim Christensen har siden gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014 primært fokuseret på sin rolle som forsanger og komponist i den anerkendte rocktrio, men når han gæster Herning med jubilæumskoncerten ’Honeyburst 20th Anniversary Tour’, er det første gang i mere end 10 år, at den danske musiker og sangskriver turnerer som solist.

Med sig i ryggen har han et helt nyt band, han personligt selv har sammensat til lejligheden. På scenen kan du opleve guitaristen Lars Skjærbæk, der har været Tim Christensens faste sidekick gennem hele solokarrieren, keyboardspiller Anders Stig Møller, der har turneret med Dizzy Mizz Lizzy samt to relativt nye talenter, nemlig bassist Morten Ogstrup Nielsen og trommeslager Søren Høi. De fem musikere vil - med hver deres baggrund – sammen tilføre det populære album et helt nyt liv.

Det siger Tim Christensen om koncerten:

”Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-års jubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere.”

Koncerten kommer til at bestå af Honeyburst-albummet i sin helhed samt diverse highlights fra Tim Christensens øvrige soloudgivelser.

I anledningen af jubilæet og turnéen bliver der genudsendt en ny, remasteret udgave af albummet, både som streaming og på vinyl krydret med fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig tidligere har været udsendt.