Tim Christensen
Tim Christensen

Tim Christensen

& Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 3. april 2025 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 465,-

Billetsalget starter 6. maj 2024 kl. 10.00

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,-

Køb spisning nedenfor


Oplev Tim Christensen og Danmarks Underholdningsorkester i Herning

Kom med til en enestående musikalsk oplevelse, hvor storslåede symfoniske toner møder rockens rebelske verden, når Tim Christensen sammen med Danmarks Underholdningsorkester besøger MCH Herning Kongrescenter 3. april 2025.

For første gang sætter Tim Christensen helt nye harmonier og stemninger til sin imponerende sangskat, når han indtager koncertsalen i Herning med landets dygtigste symfoniorkester. Selv fortæller Tim:

"Der sker noget magisk, når modsætninger mødes. Når sangskriverens melodier tages med på en helt ny rejse af andre instrumenter og musikeres sårbarhed eller styrke og sætter en ny scene for en sangs tematik eller stemning. Dét er indbegrebet af symfoni – og for mig, bliver det særligt magisk, når den harmoni opstår mellem rocken og det klassiske. Derfor bliver det også helt specielt at komme landet rundt med Danmarks Underholdningsorkester og genopdage mine egne sange i samspil med dem live foran publikum."

Danmarks Underholdningsorkester deler begejstringen for samarbejdet:

"Lytter man til Tim Christensens musik, og ikke mindst hans eminente guitarspil, vil man hurtigt bemærke en klassisk symfonisk sammenhæng og måske ubevidst inspiration. Der er nogle fantastiske bølger og bevægelser i Tims musik, som vi ser frem til at dykke ned i sammen med ham!" Lyder det fra direktør Andreas Vetö.

Koncerten er en sjælden mulighed for at opleve Tim Christensens talentfulde sangskrivning i konstellation med 45 af landets ypperste klassiske musikere.

Tim Christensens markante sangkatalog

Gang på gang har Tim Christensen formået at skabe soundtracks til livet gennem sin nu mere end 30 år lange karriere i dansk musik. Hans musik er lyden af rebelsk overdrive på teenager-værelset, mindet om den første forelskelse og som en betontung klippe til midtvejskrisen.

I front for 90’ernes største danske rocksucces Dizzy Mizz Lizzy cementerede Tim Christensen sig på den danske musikscene. I 2000 solodebuterede han med ’Secrets on Parade’ ført an af gennembrudshittet ’Love Is A Matter Of…’, som viste en ny musikalsk side af Tim. Herefter fulgte
’Whispering at the Top of My Lungs’, ’Superior’, ‘Surprise Me’ og ikke mindst ’Right Next to the Right One’, som alle er markante hits fra i alt fire storsælgende solo-albums. I midten af 10’erne var han igen tilbage bag mikrofonen for Dizzy Mizz Lizzy på udsolgte turnéer og på toppen af albumhitlisterne.

Sidste år markerede Tim Christensen 20-året for et af sine hovedværker, hvor han tog ’Honeyburst’ og sit trofaste liveband, The Damn Crystals, ud på tour til anmelderroser fra både GAFFA og Politiken.