Tina Dickow
Tina Dickow

Tina Dickow

Fastland

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 24. oktober 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 350,-

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET".

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 


Tina Dickow gæster Herning på ny soloturné

Som en del af Tina Dickows nye soloturné lægger den populære sangerinde 24. oktober 2019 vejen forbi MCH Herning Kongrescenter til en koncert, som bygger på hendes seneste album ’Fastland’. 

Torsdag 24. oktober 2019 indtager Tina Dickow MCH Herning Kongrescenter på sin nye soloturné, som bygger på Dickows syvende og seneste studiealbum ’Fastland’. Albummets titel refererer til musikken som værende Tina Dickows fastland. Musikken er med andre ord en af de få ting, som kan give den danske stjerne fast grund under fødderne, og nu får Herning atter mulighed for at få indsigt i hendes liv.

"Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på solo-turné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine FASTLAND-koncerter på dén måde, lyder det fra Tina Dickow, som tilføjer: Nyt bliver det i hvert fald, og jeg glæder mig allerede helt vildt."

Tina Dickows koncerter er kendetegnet af en skøn humor og en masse selvironi, og der er således igen lagt op til en koncert med en af Danmarks helt store musikalske stjerner, hvor der både bliver plads til sang og fortællinger – men også nye tiltag og oplevelser i forbindelse med det nye album.
 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer