What's Love Got To Do With It?
What's Love Got To Do With It?

What's Love Got To Do With It?

Tina Turner Tribute

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 11. marts 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET"
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999


Tina Turner hyldes i Herning


’What’s Love Got to Do With It? – A Tribute to Tina Turner’ – sådan lyder titlen på den ultimative hyldestkoncert til Tina Turner, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2021. 
Hyldetsturnéen ’What’s Love Got to Do With It?’ har været udsolgt i Storbritannien i 2019, og nu er det blevet de danske fans’ tur til at opleve et brag af en koncert, når Tina Turners 50 år lange karriere skal fejres. Publikum kan se frem til et energisk show i MCH Herning Kongrescenter, hvor alle Tina Turners største hits som blandt andre ’Proud Mary’, ’River Deep’, ’Simply The Best’, ’Private Dancer’, ’Nutbush City Limits’ og mange flere fremføres af det ti mand store liveband med talentfulde Elesha Paul Moses i front.  
Tina Turner var ikonisk på mange måder både i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Med Elesha Pual Moses, der blandt andet er kendt fra The Voice og X Factor, i front kan publikum forvente at få leveret de legendariske Tina Turner-hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv, der stod på scenen. Der er altså lagt op til en aften med hyldest til en af de mest ikoniske artister i vor tid, høj energi og feel-good rock ’n’ roll i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2021. 
 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer